Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

Árkalkulátor

Az alábbi lehetőség közül a megfelelőt kiválasztva, az Ön gépjárművének méretét figyelembe véve tudunk tájékoztató jellegű árakkal szolgálni. A szükséges munkafolyamatok felméréséért és a pontos árak meghatározásáért személyes konzultáció szükséges. A feltüntetett áraink színátfújásra, kisebb karcolások, kőfelverődések eltüntetésére értendők, az áfát nem tartalmazzák.  A szükséges munkafolyamatok felméréséért és a pontos árak meghatározásáért személyes konzultáció szükséges, mely telefonos időpont egyeztetés után történik, munkaidőben a telephelyen. Képes email üzenetet is tudunk fogadni a lakkmix@lakkmix.hu e-mail címen, melyre megközelítő árat tudunk kalkulálni.

Hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00-ig személyesen, vagy a +36 30 245 9369-es telefonszámon állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Fényezés árkalkulátor

Számolja ki, hogy körülbelül mekkora költséget jelent autójának fényezése. Az árkalkulátorban a fényezés összege tartalmazza a munkadíjat és anyagköltséget is.

Ötajtós közepes méretű autó fényezés árkalkulátor (pl. Opel Astra)

Kombi nagy méretű autó fényezés árkalkulátor (pl. BMW 5 kombi)

Haszonjármű normál méretű autó fényezés árkalkulátor (pl. Toyota Hiace)

Lakatos munkadíj árkalkulátor

Számolja ki, hogy nagyjából mekkora költséggel jár autójának lakatos munkadíja. A lakatos munkadíj nem tartalmazza a horpadás, meghúzás egyengetését. Nagyobb sérülés esetén személyes megbeszélés után tudunk pontos árajánlatot adni.

Közepes méretű autó lakatos munkdíj kalkulátor (pl. Opel Astra)

Nagy méretű autó lakatos munkdíj kalkulátor (pl. BMW, Mercedes)

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés