Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

BMW 530D karosszéria lakatolása, teljes fényezése

máj

05

BMW 530D karosszéria lakatolása, teljes fényezése

BMW 530D teljes fényezés

„ 2015 szeptemberében vásároltam az autót, nagy élvezettel és kíváncsisággal vártam a minden napokat hogy használhassam, vágyaimat kielégíthessem kényelmes komfortos tágas belsejében, a nagy menetteljesítményével, szép hangjával, melyet egy 60-as saválló üres csővel, rendszerrel értünk el, melyért Szegedig kellett mennem! Apróbb módosítások után amit a motoron végeztem el úgy gondoltam a karosszériának is dukálna komolyabb javítás, állagmegóvás.

Több ajánlás és referencia munkák láttán szeretett autómat a Lakk-Mix kft – re bíztam, a teljes alváz, küszöbök cseréjével, és a karosszéria teljes javításával, fényezésével. A cég munkatársaival közös szimpátia alakult ki, ezáltal betekintést nyerhettem a munkafolyamatok fázisaiba. Napról napra hétről hétre láttam az autó javulását, szépülését. Eső áztatta keddi napon érkezett a telefonhívás, hogy az autó le lett fényezve. Munkaidő után fogadtak, a frissen fújt kocsit megnéztem, tökéletesen elégedett voltam a munkával. Kamrába nézegetve az autót, jött az újabb ötletem! Utastértetőről a fekete fóliát eltávolíttatom, és lakk fekete festékkel váltjuk fel, a magasabb fény elérése érdekében. Ehhez passzolóan a könnyűfém felniket is lakk feketére fújatom, hogy az összkép rendbe legyen . Rengeteg variálás után az újabb ötleteimtől sem zárkóztak el! Kérésemre a négy kereket elvitték legumiztatni, majd fényezés után összerakatták. Nekem csak a kulcsrakész autót kellett átvennem, melyben újra boldognak érezhetem magam az utakon.

Nagyon szép igényes és precíz munkát vártam ,amit megálmodtam, és valóra is váltották. Nagyon hálás vagyok a munkájukért, és  nagy bizalommal ajánlom mindenkinek aki minőségi munkát szeretne!

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés