Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

Szolgáltatások

Autófényezés

Fényezőműhelyünk 5 autóbeállással és egy fényezőkamrával rendelkezik. A műhelyünk hőkamrás fényezőkabinnal van felszerelve, mely lehetővé teszi a pormentes gyári fényezéssel megegyező minőséget. Glasorit Standox vizesbázisú festákrendszerrel dolgozunk, a szükséges színeket színkód alapján keverjük és állítjuk be a gépkocsihoz. Vállalunk személyautót, 3,5 t.-ig kisteherautót, motorkerékpárt, vizijárműveket, különböző alkatrészeket. Egy elem fényezése akár nettó 20.000 forinttól.

Autófényezés leírás, árak és fotók

Karosszéria javítás

Képzett szakembereink professzionális felszereltségű műhelyünkben a lehetetlent nem ismerve várják kedves ügyfeleinket. Car Spotter gépünk lehetővé teszi a zárt belső részek megbontás nélküli horpadás, törés, meghúzás javítását. A ponthegesztések, illesztések a gyári minőséggel és esztétikai színvonallal megegyezőek.
Karosszéria alkatrészeket az Ön igényeinek megfelelően – eredetit, utángyártottat vagy bontottat – építünk be. A karosszéria lakatos munkához tartozik az autó szét és össze szerelése, pl.: egy lökhárító le-és felszerelése nettó 5 000 forinttól, 1 db ajtó szét-és összeszerelése (belsőkárpit, kilincs, vízlehúzóléc, visszapillantó-tükör, díszléc) nettó 5 000 forinttól. A fényezés munkaszakaszai ezután következhetnek.

Karosszéria javítás leírás, árak és fotók

Kárügyintézés, kárfelmérés

Mivel számos biztosító szerződött partnerünk, így szolgáltatásaink közé tartozik a gyors kárügyintézés és kártérítés lebonyolítása.
Bízza a kárbejelentés feladatát szakemberre, ezzel biztosíthatja a gördülékeny és biztos kárfizetést. Hozza magával a baleset során kitöltött baleseti bejelentőt, a forgalmiengedélyt, személyes okmányokat, a gépjármű törzskönyvét vagy lízing esetén a banki szerződést, mi pedig elvégezzük a piszkos munkát: kárfelvétel, kárügyintézés, pótszemle, javítás, audatex kalkuláció, értékmeghatározás Eurotax, banki meghatalmazás és ügyintézés, igazságügyi szakértői vélemény.

Kárügyintézés szolgáltatásunkért kattintson ide

Polírozás, fényszóró felújítás

A lemattult fényezésre, vagy az összekarcolódott lámpákra a polírozás a legjobb megoldás. Akár az autó egész felületét kb. 10-20 mikronnal visszacsiszoljuk, majd három fázisú, különböző szemcsézetű polírpasztával, gépi eljárással újjá varázsoljuk. A felhasznált anyagoknak köszönhetően maximális fény érhető el. A polírozás költsége a jármű méretétől, a fényezés elhasználódottságának mértékétől függ: nettó 20 000 – 35 000,- Ft-ig. Lámpa polírozása darabonként nettó 4000 Ft, akár egy órás határidővel.

Fényszóró felújítás leírás, árak és fotók

Autópolírozás leírás, árak és fotók

Szerelés

Vállaljuk karambol következében megsérült alkatrészek cseréjét: hűtők, ventillátorok, klíma (töltés), futómű stb. Igény esetén a komplett motor ki-be szerelését is megvalósítjuk.

Autószerelés leírás és fotók

Szélvédőcsere, fóliázás

A cégünk profiljába tartozik gépjárművek szélvédő cseréje. A szélvédők a legkiválóbb autóüveg-gyártóktól származnak, melyek megfelelnek az EU előírásainak. Ha a szélvédőcserét mi vegezzük, törésre 6 hónap (külsérelmi nyom nélkül), beázásra örök garanciát vállalunk. További szolgáltatásaunk: autóüveg fóliázás, hővédő-fényvédő fóliázás, épületek nyílászáróinak folíázását. A felsorolt munkálatokat rövid határidővel és kedvező áron teljesítjük. Általunk forgalmazott fóliára rendeltetésszerű használat esetén 5 év garanciát vállalunk.

Szélvédőcsere leírás, árak és fotók

Műanyag lökhárító javítás

Cégünk gépkocsik műanyag alkatrészeinek (sérült, törött) javításával és fényezésével is foglalkozik. A javítás speciális hegesztési eljárással történik, visszaállítva az eredeti formát és szilárdságot. Műanyag lökhárító hegesztéséhez minden esetben le kell szerelni a lökhárítót, mivel a hegesztés belűlről történik. A le-felszerelés típustól függően nettó 4000-10000 Ft között.

Műanyag lökhárító javítás leírás, árak és fotók

Autómentés

Karambolozott autójával, velünk szeretné megjavíttatni? Ebben az esetben gépjárművét ingyen javítóműhelyünkbe szállítjuk. Hívja autómentő szolgálatunkat! Autóját javítóműhelyünkbe szállítjuk. Tel.: +36 30 245 9369

Autómentés szolgáltatásunkról bővebben

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés