Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

Autó polírozás

Ha szeretné, hogy autója fényezéséről a mélyebb karcok is eltűnjenek, ami még nem vágta át a lakkréteget és vissza akarja kapni autójának újkori fényét, akkor jó helyen jár, mert megtalálta azt a szakembert akinek az autó polírozása nem csak egy munka, amit el kell végezni, hanem egy újabb kihívás, amiből a maximumot a tökéleteset kell kihozni!

Mi nem a legolcsóbbak, mi a legjobbak akarunk lenni!

 

Autó polírozás VW Golf

Autó polírozás VW Golf

Árban nem tudjuk felvenni a versenyt az irreálisan olcsón meghirdetett 2 óra alatt elvégzett autó polírozásokkal szemben, ahol szinte semmit sem kap az ember a pénzéért. Csalódott, mert nem azt kapta amit várt, helyette csak magyarázkodást, hogy miért nem. Meglepetésként talán még ki kell fizetnie a külső mosást, mert az olcsó akciós polírozásban az nincs benne…

Autófényező műhelyünkben minden autó fényezéséből igyekszünk a maximumot kihozni. Nagyon karcos, rossz állapotban lévő elemeknél sem adjuk fel, ha a polírozó anyaggal nem polírozható ki, megfelelő géppel és csiszolóval, a lakkréteget becsiszoljuk a karcok eltűnéséig, majd ezt követően tükörfényesre polírozzuk a felületet. Nincs szükség magyarázkodásra, mert mi azokat a karcokat is kivettük, amelyeket már a tulajdonos észre sem vett volna.

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés