Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

Karosszéria javítás

Képzett szakembereink kiválló felszereltségű műhelyünkben a lehetetlent nem ismerve várják kedves ügyfeleinket.

CAR SPOTTER gépünk lehetővé teszi a zárt belső részek megbontás nélküli horpadás, törés, meghúzás javítását. A ponthegesztések illesztések a gyári minőséggel és esztétikai színvonallal megegyezőek.

Karosszéria alkatrészeket (egyedi nem biztosító megbízás alapján) az Ön igényeinek megfelelően eredetit, utángyártottat vagy bontottat építünk be. Casco biztosítás vagy kötelező gépjármű felelőség biztosítás (KGFB) esetén a karambolos gépjárművekbe a kárfelvételi jegyzőkönyv alapján a biztosítóval egyeztetett alkatrészek kerülnek beépítésre.

Karosszéria javítás

A karosszéria lakatos munkához tartozik az autó szét és össze szerelése pl.: egy lökhárító le-fel és szét-össze szerelése 5.000 – 10.000.- Ft + áfa. 1 db ajtó szét-össze szerelése (belsőkárpit, kilincs, vízlehúzóléc, visszapillantótükör, díszléc 5.000 – 8.000.-Ft + áfa. A fényezés munkaszakaszai csak ezután következhetnek.

Feladatok során, a javítás kezdete előtt gondoskodni kel a gépjkocsi rögzítéséről, felmérni a sérülést, megtervezi a javítás folyamatát. A javítást nem igénylő elemeknek és az autó elektromos rendszerének megfelelő védelmet kel biztosítani. Lebontani-visszaépíteni a kárpitokat, karosszéria elemeket és egyéb szerelvényeket. Eltávolítani az akadályozó elemeket, a díszítő elemeket, tükröket leszerelni, kárpitot ki-be szerenil, szőnyeget, belső burkolatot ki-be szerelni, ajtótartozékokat cserélni mint : vízlehúzó, kilincs, visszapillantó tükrök, központi zárak, ablakemelő. A fényezés az előbbiek elvégzésével lesz garantáltan eredményes.

A karmbolozott gépkocsi sérülésétől függően, biztonságtechnikai berendezéseket mint légzsák, övfeszítő, biztonsági öv stb. fényszórót cserélünk ki. Az elején károsodott autók javítása során a hűtőket, a légkondicionáló berendezést, szélvédőüveget, első futóművet, hátsó futóművet javítjuk, illetve cseréljük ki.

Műanyag elemek: eltört, elrepedt lökhárítók, sárvédők, spoilerek javításást műanyag hegesztés technológiának (műanyag hegesztés) köszönhetően is ki tudjuk javítani.

Oldható és nem oldható kötéssel rögzített karosszéria elemeket cserélünk ki , mint pl. a doblemezt, homlokfalat, A. B. és C.oszlopokat, első és hátsó váznyúlványt, oldalkeretet, ajtótartót, tetőlemezt, hátfalat, valamint vázjavítást végzünk és sérült karosszériaelemeket egyengetünk ki.

A javítás helyén elvégezzük az alváz,- és üregvédelmet, ezt követően a gépkocsi a fényező szakemberek kezébe kerül.

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés