Kapcsolat: +36 30 245 9369 | Email:

Összetört az autója? Kárügyintézés

Szélvédőcsere-fóliázás

Karambolos járművek és a cégünknél történő kárügyintézés esetén, vállaljuk a munkafolyamathoz tartozó szévédő ki-be szerelését, fólia pótlását.

A szélvédők a legkiválóbb autóüveggyártóktól származnak, melyek megfelelnek az EU előírásainak. Ha a szélvédőcserét mi vegezzük, törésre 6 hónap (külsérelmi nyom nélkül), beázásra örök garanciát vállalunk.

Casco ügyintézés telephelyünkön történik. Cascos kár esetén akár önrész nélkül vagy 15% kedvezmény adunk a munkadíjból.

Vállalunk a továbbiakban: autóüveg fóliázást, hővédő-fényvédő fóliázást.

auto_szelvedocsere

Szélvédőcsere, autóüvegezés lényegesebb munkafolyamatai

Megkülönböztetünk karosszéria keretbe beragasztott és gumikeretbe behúzott szélvédőket. A ragasztó, tömörítő technológiával az autóüveg közvetlenül a karosszéria keretbe ragasztható.

Az autóüveg-csere aranyszabálya: a jármű eredeti újszerű állapotának visszaállításához elengedhetetlen a gyártó eredeti specifikációjának figyelembe vétele.Ami azt jelenti, hogy ugyanazt a szélvédő ragasztót kell használnunk, mint amit eredetileg a gyári szerelősoron használtak. Egy olcsóbb termék felhasználása nem felel meg ezeknek a követelményeknek.

Szélvédőcsere Seat Cordoba

Szélvédőcsere Seat Cordoba

A megfelelően felhordott teljesen kikeményedett ragsztó könnyen ellenáll a szélvédőre ható erőknek és környezeti hatásoknak. Azonban más a helyzet a kezdeti kikeményedési fázisban,amikor a szélvédő ragasztó nem érte el a végső szilárdságot. A kedvezőtlen környezeti hatások (alacsony páratartalom vagy alacsony hőmérsékelt) jelentősen meghosszabbítja a száradási kikeményedési időt. Ezért fontos, figyelembe venni a technológiai előírásokat és a műhely elhagyási időt.

Keressen minket!

Részletes árajánlat kérés